79ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Ευκλείδης»-Διέπρεψαν οι μαθητές της Καβάλας

Το Παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει όσους πέτυχαν τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού-Κοπή βασιλόπιτας και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του Παραρτήματος

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία και η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Καβάλας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ευχαριστεί και απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στους 165 μαθητές του Νομού Καβάλας οι οποίοι πήραν μέρος στον ετήσιο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Θαλής» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Συγχαίρει ιδιαίτερα τους 35 μαθητές (σχεδόν διπλάσιους από την προηγούμενη χρονιά) οι οποίοι πέτυχαν τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση του 79ου διαγωνισμού «Ευκλείδης» η οποία θα γίνει το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2018 κατά τις ώρες 09:00-12:00 στο 1ο Γυμνάσιο Καβάλας (Κωνσταντινίδου Ποιητού 16).

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και αρχαιρεσίες

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και στις οικογένειές τους, ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος 2019.

Παράλληλα, προσκαλεί όλους τους συναδέλφους μαθηματικούς την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στις 12:00 στην κοπή της πίτας του Παραρτήματος στο roof garden του ξενοδοχείου Γαλαξίας.

Μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει ο απολογισμός της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής και στη συνέχεια οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος.