Σύλλογος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Καβάλας: Κοπή πίτας και ειδική μνεία στο Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου

Παρών στην εκδήλωση ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Τάσος Καρασαββόγλου, καθώς και ο επί χρόνια γιατρός-ογκολόγος του Νοσοκομείου, Δημήτρης Κασαράκης

Ο Σύλλογος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας υποδέχθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 τα μέλη του και τους φίλους του στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου, στον χώρο του Ξενοδοχείου Galaxy.

Η εκδήλωση περιελάμβανε πλήρες γεύμα με πλούσιο μπουφέ, ενώ προσφέρθηκε και κρασί από το κτήμα Χατζηγεωργίου, ενώ το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης το επιμελήθηκε ο Νίκος Μπογιάρης. Το «παρών» έδωσε πλήθος μελών του Συλλόγου, αλλά και ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, Τάσος Καρασαββόγλου, καθώς και ο επί χρόνια γιατρός-ογκολόγος του Νοσοκομείου, Δημήτρης Κασαράκης.

Για το θέμα των ογκολόγων στο Νοσοκομείο Καβάλας ο πρόεδρος του Συλλόγου, Παναγιώτης Φώτου δήλωσε μεταξύ άλλων πως «τώρα περιμένουμε να γίνει η επιτροπή αξιολόγησης για να μας έρθει ο καινούργιος γιατρός. Πιστεύουμε ότι όλα αυτά θα τελειώσουν γρήγορα ούτως ώστε το Ογκολογικό Τμήμα της Καβάλας, το οποίο υποδέχεται 8.000 ασθένειες τον χρόνο, θα έχει μία πλήρη και σωστή προσφορά σε ιατρικές υπηρεσίες».

Ο ίδιος μιλώντας για την παρουσία του ογκολόγου κ. Κασαράκη στην εκδήλωση πρόσθεσε: «Ο κ. Κασαράκης είναι ο γιατρός μας, αυτός ο οποίος έχτισε τον Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου. Όταν ήρθε ο κ. Κασαράκης είχαμε 100-200 άτομα και τώρα έχουμε στο Ογκολογικό 8.000 κόσμο. Του το οφείλουμε να τον τιμούμε σε κάθε εκδήλωση. Αυτός δεν βρίσκεται, όμως, πλέον στο Νοσοκομείο παρά μόνο στο Θεαγένειο. Οι γιατροί μας, οι δύο ογκολόγοι, για να κάνουν πλήρη σχήματα για τους καινούργιους ασθενείς απευθύνονται στον κ. Κασαράκη. Είναι απών αλλά είναι σαν να είναι παρών».