Κύπριοι Καβάλας: Έκοψαν την πίτα τους, ανέδειξαν νέα διοίκηση

Παρουσία του προξένου της Κύπρου στην Θεσσαλονίκη καθώς και του Αντιπεριφερειαχη και της Δημάρχου Καβάλας «Ο Ακρίτας» μάζεψε τα μέλη του σε ξενοδοχείο της πόλης

Το μεσημέρι της Κυριακής (20/1) σε ξενοδοχείο της πόλης Καβάλας έγινε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Καβάλας «Ο Ακρίτας». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη Σπύρος Μιλτιάδης, η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας Θόδωρος Τζατζάρης ο υποψήφιος για την Δημαρχεία Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης καθώς και ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας Κώστας Σταματιάδης. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν με πλακέτα από τον Γενικό Πρόξενο η Δήμαρχος, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου καθώς και οι συγγενείς των Βεντούρη Παναγιώτη, Σπύρου και Χρήστου.

Η παρουσία των Κυπριακής καταγωγής Καβαλιωτών ήταν αρκετά ικανοποιητική. Ακολούθησε ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ για τα επόμενα δύο χρόνια.