Παραγγελία στην Καβάλα: Δύο καπουτσίνο και… «μην παραχαράσσετε την Ιστορία»! [φωτογραφία]

Πελάτης καταστήματος εστίασης της Καβάλας δεν... ξέχασε τη Μακεδονία ούτε στον μεσημεριανό του καφέ!

Αδιαμφισβήτητα, το «Μακεδονικό» είναι το θέμα των ημερών με τις απόψεις να «κυριαρχούν» τόσο στα ΜΜΕ και τα Social Media όσο και στις συζητήσεις μεταξύ των πολιτών καθημερινά. Στον απόηχο του Συλλαλητηρίου της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019 στο Σύνταγμα δε, η δημόσια συζήτηση -ενόψει και της ενδεχόμενης κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο- δείχνει να έχει «ανάψει» για τα καλά.

Για κάποιους μάλιστα, φαίνεται πως η καθημερινότητά τους έχει γίνει πλέον σχεδόν… μονοθεματική! Το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου 2019 συμπολίτης μας παρήγγειλε καφέ από γνωστό κατάστημα εστίασης της Καβάλας μέσω online πλατφόρμας παραγγελιών. Στο πεδίο «Σχόλια» (εκεί όπου συνήθως οι πελάτες σημειώνουν λεπτομέρειες που αφορούν στην παραγγελία τους) ο εν λόγω δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του «μήνυμα» για το Μακεδονικό ζήτημα, γράφοντας το «σύνθημα» των ημερών «ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ/Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ»!




Δείτε το επίμαχο και άκρως… «πατριωτικό» δελτίο παραγγελίας:

Υπενθυμίζεται ότι το «σύνθημα» για την… παραχάραξη της Ιστορίας προέκυψε όταν ο δημοφιλής ιστότοπος luben.tv «διασκεύασε» απόσπασμα ενός ρεπορτάζ που «έπαιξε» στον Τηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΪ, δημιουργώντας ένα… dance hit που «χτυπάει» εντυπωσιακά νούμερα στα Κοινωνικά Δίκτυα, «μετρώντας» χιλιάδες προβολές και κοινοποιήσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο: