Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας: Έναρξη χρονιάς δίνοντας ζωή στο περιαστικό δάσος

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας παρουσία πλήθους κόσμου στο εντευκτήριο του ΦΟΚ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Φυσιολατρικού Ομίλου Καβάλας για το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στον όμορφο χώρο του εντευκτηρίου του. Παρ’ όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες οι οποίες καθιστούσαν δύσκολη την πρόσβαση στο βουνό, η προσέλευση των φίλων και μελών του Ομίλου ήταν μεγάλη. Δεν δίστασαν να παρακάμψουν τις δυσκολίες και να δώσουν ζωή στο περιαστικό δάσος της Καβάλας.

Τις ευχές του προέδρου κ. Χαϊνά για τη νέα χρονιά και την ενημέρωση των προσεχών εκδηλώσεων του Ομίλου ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των επίσημων καλεσμένων, όπως του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜ-Θ, Κώστα Αντωνιάδη, του αντιδημάρχου Καβάλας, Ηλία Καλανταρίδη, του εκπροσώπου του υποψήφιου δημάρχου, Θόδωρου Μουριάδη και πρώην προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ, Ανέστη Δημητριάδη, καθώς και των υποψήφιων δημάρχων Μάκη Παπαδόπουλου, Χρήστου Ποτόλια και Κώστα Κουνάκου και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων Μ. Δρόσου και Κ. Παπαδόπουλου.

Ο Όμιλος ευχαριστεί θερμά όλους όσοι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. «Η συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δημιουργικό έργο του ΦΟΚ που έχει να προσφέρει ακόμα πολλά στην τοπική κοινωνία», αναφέρουν στο μήνυμά τους τα μέλη του Ομίλου.