Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας: Κοπή βασιλόπιτας και προγραμματισμός δράσεων για το 2019 [φωτογραφίες]

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν μέλη του Ρόταρυ, αλλά και ο ζωγράφος, Θέμης Κελέκης, ενώ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την εισδοχή δύο νέων μελών

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, μεταξύ μελών, ροταριανών αξιωματούχων, οικογενειών και φίλων, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας.

Η πρόεδρος του Ομίλου, Άννα Παυλίδου υπενθύμισε την 28ετή παρουσία με έργα προσφοράς του Ομίλου εντός και εκτός της πόλης και επικεντρώθηκε στις  δράσεις του Α’ εξαμήνου του 2019:

  • στην εγκατάσταση ενός μεγάλου ξύλινου στέγαστρου στον παιδικό σταθμό Νεαπόλεως
  • στην τοποθέτηση πιστοποιημένων συστημάτων παιδικής χαράς στον παιδικό σταθμού Ζυγού
  • στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και οργανωμένου λαχανόκηπου, δωρεά προς το ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Καβάλας

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο κ. Θέμης Κελέκης, ζωγράφος και συγγραφέας, για την πολιτιστική του συνεισφορά στην αγαπημένη του πόλη, την Καβάλα.

Με τιμητική πλακέτα επίσης τιμήθηκαν οι ροταριανοί Αβραάμ Ασυριάν και Γιώργος Ηλιάδης,  δύο μέλη του Ομίλου, με μακράν πορεία και ανιδιοτελή προσφορά προς το Ρόταρυ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την εισδοχή δύο νέων μελών, εκλεκτών επιχειρηματιών-επαγγελματιών του τόπου, καθώς και με την παρουσίαση του επόμενου προέδρου του Ομίλου.

*Δελτίο Τύπου

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή της βασιλόπιτας και τις βραβεύσεις