Γκάλοπ για το αν ο δήμος Δοξάτου πρέπει να… «κόψει» το νερό στην Καβάλα

Ο δήμαρχος Δοξάτου, Δημήτρης Δαλακάκης, κατηγορεί τη διοίκηση του δήμου Καβάλας ότι «με τις πλάτες της κυβέρνησης και του TAP συνεχίζει να αντλεί νερό χωρίς να πληρώνει ούτε ευρώ στον δήμο Δοξάτου» και προτείνει δραστικά μέτρα

Μια ανάρτηση του δημάρχου Δοξάτου, Δημήτρη Δαλακάκη, βάζει σε άλλη… διάσταση τη «διαμάχη» για το νερό του Κεφαλαρίου και την υδροδότηση της Καβάλας. Ο κ. Δαλακάκης σχολιάζει ότι εκτός του ότι η διοίκηση του δήμου Καβάλας συνεχίζει να έχει «τις πλάτες της κυβέρνησης και του TAP, συνεχίζει να αντλεί νερό χωρίς να πληρώνει ούτε ευρώ στον Δήμο Δοξάτου» και προτείνει μέσω γκάλοπ ο δήμος Δοξάτου να «κόψει» το νερό στην Καβάλα, σημειώνοντας ότι ο δήμος του ήδη αντιμετωπίζει προβλήματα λειψυδρίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δαλακάκης αναφέρει: «Μετά από σημερινή συνάντηση με τον ΤΑΡ μου ξεκαθάρισαν ότι μαζί με το Υπουργείο Περιβάλλοντος θα χρηματοδοτήσουν φέτος την κατασκευή αγωγού, για να πάρει και άλλο νερό ο Δήμος Καβάλας από τις Πηγές μας. Η Διοίκηση του Δήμου Καβάλας (έχοντας τις πλάτες της Κυβέρνησης και του ΤΑΡ) δεν ενδιαφέρεται καν να συνεργαστεί με τον Δήμο μας και να συζητήσει και συνεχίζει να αντλεί νερό χωρίς να πληρώνει ούτε ευρώ στον Δήμο Δοξάτου που αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα λειψυδρίας ήδη. Να κόψει ο Δήμος Δοξάτου την παροχή ύδατος στον Δήμο Καβάλας;».

Η ανάρτηση του δημάρχου Δοξάτου