Ο Σύλλογος Γονέων ατόμων με αυτισμό Καβάλας ευχαριστεί…

Ανακοίνωση όπου εκφράζονται ευχαριστίες στο Μητροπολίτη ΦΝΘ, στην ΠΕ Καβάλας καθώς και τον δήμο Καβάλας, για την συμπαράσταση και την παρουσία τους στην κοπή της βασιλόπιτας

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων &  Φίλων Ατόμων με Αυτισμό N. Καβάλας με ανακοίνωση του ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη Γενική Συνέλευση και στην κοπή της πίτας του Συλλόγου. Συζητήθηκαν εκτενώς πολλά από τα προβλήματα που απασχολούν τον Σύλλογο με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Ιδιαίτερα ευχαριστούν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στέφανο. Η παρουσία αλλά και η καθοδήγηση που απλόχερα πρόσφερε συγκίνησε ιδιαίτερα όλους τους παραβρισκόμενους και έδωσε άλλο παλμό στην συγκέντρωσή.

Επίσης ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και τον Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο για την παρουσία του αλλά και την παραχώρηση της αίθουσας «Ν. Μάρτης» για την εκδήλωση, τον Δήμο Καβάλας, την Αντιδήμαρχο Μαρία Φραντεζεσκάκη και τον πρώην Αντιδήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη για την εποικοδομητική συζήτηση για θέματα αρμοδιότητας Δήμου Καβάλας, την Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καβάλας κ. Κελέση που για μια ακόμα φορά ήταν κοντά στον σύλλογο καθώς και τον Ν. Σ. ΑμεΑ Καβάλας και τον Πρόεδρό του Μάκη Κρεμύδα για την αμέριστη στήριξή του.

Ξεχωριστές ευχαριστίες, η διοίκηση του Συλλόγου οφείλει στους Φούρνους «Φελλαχίδη» οι οποίοι έγιναν χορηγοί στην εκδήλωσή προσφέροντας τις βασιλόπιτες και όλα τα κεράσματα για την εκδήλωσή.