Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας: Απερίφραστη καταδίκη της βιαιοπραγίας εναντίον γιατρού του Νοσοκομείου

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τονίζουν ότι η θλίψη δε θα πρέπει να γίνεται αφορμή φραστικής ή σωματικής βίας και ξεκαθαρίζουν ότι θα λάβουν όλα τα νόμιμα μέτρα μέχρι τέλους για το συγκεκριμένο γεγονός

Το περιστατικό της βιαιοπραγίας εναντίον γιατρού του Νοσοκομείου Καβάλας (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ) θορύβησε τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας, με το Διοικητικό Συμβούλιο να συνεδριάζει εκτάκτως και να αποφασίζει ότι θα λάβει όλα τα νόμιμα μέτρα μέχρι τέλους για το συγκεκριμένο γεγονός, προς αποτροπή παρόμοιων συμβάντων, ενώ τα μέλη του Συλλόγου ξεκαθαρίζουν ότι η θλίψη δε θα πρέπει να γίνεται αφορμή φραστικής ή σωματικής βίας εναντίον ιατρού.

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας

Καταδικάζουμε το γεγονός της  βιαιοπραγίας εναντίον Νοσοκομειακού Ιατρού του Γ. Ν. Καβάλας, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 16/2/2019, εξαιτίας αιφνίδιου θανάτου ασθενούς.

Συλλυπούμεθα την οικογένεια για το λυπηρό γεγονός, αλλά η θλίψη δε θα πρέπει να γίνεται αφορμή φραστικής ή σωματικής βίας εναντίον ιατρού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, μετά από Έκτακτη Συνεδρίαση, αποφάσισε ότι θα πάρει όλα τα νόμιμα μέτρα μέχρι τέλους για το συγκεκριμένο γεγονός, προς αποτροπή παρόμοιων συμβάντων.