Ήταν όλοι κοντά στην «Πνοή»… [Φωτογραφίες]

Κατάμεστη η αίθουσα στο «Κουτούκι του Σαρρή» στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου «Πνοή» για το Παιδί και την Οικογένεια

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη και φίλους, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (13-2) στο «Κουτούκι του Σαρρή», η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «Πνοή» για το Παιδί και την Οικογένεια. Η Πρόεδρος του ΔΣ Ιωάννα Χατζηβαρύτη ξεκίνησε ευχόμενη καλή και δημιουργική να είναι η νέα χρονιά.

Παίρνοντας το κομμάτι του Δήμου η Αντιδήμαρχος Μαρία Φραντζεσκάκη η οποία εκπροσωπούσε τη Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα μετέφερε τις ευχές της για τη νέα χρονιά και ευχήθηκε και προσωπικά καλή χρονιά σε όλους. Ευχές επίσης με την σειρά τους έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος, η Αντιδήμαρχος Ευαγγελία Δρακονάκη, ο Αντιδήμαρχος Δημοσθένης Τουλκίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας, ο Πρώην Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής και οι υπεύθυνες των τμημάτων που λειτουργούν στην «Πνοή» για το καλλιτεχνικό εργαστήρι η κ. Χαρίσση , για το Τμήμα των Κοινωνικών Λειτουργών η κ. Δεμίρη και της Ενισχυτικής Διδασκαλίας η Κατερίνα Μπάτη.

Στη μεγάλη βασιλόπιτα το νόμισμα βρέθηκε στο κομμάτι του καλλιτεχνικού εργαστηρίου της «Πνοής» και τυχερή  στα πιττάκια ήταν η φίλη Φωτεινή Πούλιου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Σμαρώ Νικολαϊδου και το μέλος του ΔΣ Βασιλική Μερτζιανίδου, η υπεύθυνη των Γιατρών του Κόσμου Παράρτημα Καβάλας  Άννα Γιοβανιού, η Εκπρόσωπος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πρώην Πρόεδρος της «Πνοής» Αντωνία Βαλασιάδου, ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αγαπητός και μέλη του ΔΣ των Φίλων της Παιδόπολης.

Ακολούθησε ένα πολύ όμορφο γλέντι και συνέβαλε σε αυτό και η εξαιρετική περιποίηση του Γιάννη Σαρρή.