Επιτέλους ήρθαν οι διπλοκάμπινες «αλατιέρες»!

Στο στόλο των οχημάτων του τμήματος καθαριότητας προστίθενται και επίσημα το μεσημέρι της Πέμπτης (21/2) δύο αυτοκίνητα τύπου «pickup», με εξοπλισμό να σκορπούν αλάτι και να καθαρίζουν τους δρόμους από το χιόνι

Μετά από δύο χρόνια προσπαθειών και συνεχόμενων «μαχών» με το… τέρας της γραφειοκρατίας, ο δήμος Καβάλας θα αποκτήσει τελικά τα δύο αυτοκίνητα που είχε αποφασίσει να αγοράσει μετά την άσχημη εμπειρία της «Αριάδνης»!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου 2019, πρόκειται να αφιχθούν, δύο οχήματα που πρέπει να παραδώσει ο ανάδοχος, στο πλαίσιο της σύμβασης προμήθειας  οχημάτων και μηχανημάτων, για τις ανάγκες του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Καβάλας και θα παραδοθούν, αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία. Πρόκειται για δυο διπλοκάμπινα φορτηγά οχήματα τύπου «pickup», με ειδικό πλήρη εξοπλισμό, για να έχουν τη δυνατότητα να σκορπούν αλάτι και να καθαρίζουν τους δρόμους, για την αντιμετώπιση φαινομένων χιονόπτωσης. Τα οχήματα αυτά, έχουν τη δυνατότητα να καθαρίζουν από τα χιόνια και στενότερους δρόμους, όπου δεν είναι δυνατόν να μπουν τα άλλα μεγάλα ειδικά οχήματα.