Όταν ο Νίκος Βέρτης έγινε viral στο… Βουκουρέστι [φωτογραφίες]

Ο Καβαλιώτης δημοφιλής τραγουδιστής «σπάει» ταμεία στη Ρουμανία, με τους δρόμους της πρωτεύουσας να έχουν γεμίσει από τις αφίσες του για τη συναυλία την οποία ετοιμάζει τον Μάρτιο

Ο Νίκος Βέρτης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα και μάλιστα σε όλες τις ηλικίες. Υπάρχει, όμως και μια άλλη χώρα στην οποία «σπάει» ταμεία και ακούγεται σχεδόν σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά, ακόμα και στα… αυτοκίνητα!

Ο λόγος για τη Ρουμανία, στην οποία ο Καβαλιώτης καλλιτέχνης είναι πιο αναγνωρίσιμος κι από πολλούς ντόπιους τραγουδιστές, ενώ περπατώντας κανείς στο κέντρο του Βουκουρεστίου, θαρρεί ότι περπατάει στο κέντρο της… Αθήνας, καθώς η πρωτεύουσα της Ρουμανίας έχει γεμίσει από αφίσες του Νίκου Βέρτη για τη μεγάλη συναυλία την οποία θα δώσει τον Μάρτιο στη χώρα, μια συναυλία την οποία περιμένουν… πώς και πώς οι Ρουμάνοι ακροατές του.

Ο Νίκος, πάντως, έχει γίνει viral εδώ και καιρό στη Ρουμανία, αλλά ταυτόχρονα και ο καλύτερος… τουριστικός πράκτορας της Ελλάδας, καθώς αρκετοί Ρουμάνοι έρχονται στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να τον ακούσουν από κοντά.