«Κλειστό λόγω μεγάλης Ανάπτυξης»: Ένα «λουκέτο» με… μήνυμα στην αγορά της Καβάλας [φωτογραφία]

Κατάστημα στο κέντρο της πόλης «κλείνει» μετά από 65 χρόνια και οι ιδιοκτήτες του δίνουν από την καλυμμένη με χαρτιά και εφημερίδες βιτρίνα τη δική τους εκδοχή για τον «θάνατο του Εμποράκου»

Τι και αν η Κρίση -σύμφωνα πάντα με ορισμένες πολιτικές και οικονομικές εκτιμήσεις- έχει φτάσει στο τέλος της και έχουμε πλέον «μπει» σε ρυθμούς Ανάπτυξης. Τι και αν οι αριθμοί και οι δείκτες ορισμένες φορές δείχνουν να «ευημερούν». Η πραγματικότητα της Αγοράς έχει τους δικούς της κανόνες που πολλές φορές κάνουν όλα τα παραπάνω… «σκούπα»!

Έτσι ο «Σκούπας», μια επιχείρηση με παρουσία μισού αιώνα και πλέον στην Αγορά της Καβάλας, έβαλε τίτλους τέλους, κατέβασε «στόρια», στέλνοντας όμως το δικό της οικονομικό και κοινωνικό «μήνυμα» μέσα από τη «βουβή» βιτρίνα.

Οι άνθρωποι του καταστήματος έγραψαν:




«Ακόμα μια αυλαία τέλους πέφτει για την Αγορά της Καβάλας. Ευχαριστούμε τους φίλους μας και καταναλωτές πελάτες για τη στήριξή τους όλα αυτα τα χρόνια. Υπερφορολόγηση, μεγαθήρια εταιρίες, αθέμιτος και άνισος ανταγωνισμός, «πόλεμος του Εμποράκου». Όχι, δεν κάναμε εμείς λάθος.

Εξήντα πέντε (65) χρόνια προσφοράς και ζήτησης στον χώρο της Αγοράς σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Η ΟΜΗΡΙΑ όμως στη συνεχή δημιουργία χρέους είναι χειρότερη από την ίδια τη χρεοκοπία.

Καλή αντάμωση σε κάποιο ιδανικότερο και δικαιότερο πλαίσιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ για όλους».

Ο «Σκούπας» σας