Αλφαβητοπαρέλαση 2019: Δεν πτοείται από τα «μασκαρέματα» του καιρού

Επιμένουν τα προγνωστικά μοντέλα για άστατο καιρό-Τι θα γίνει σε περίπτωση βροχής-Έπεσε χαλάζι στη Νικήσιανη, κατά τόπους μπόρες σε όλο τον Νομό

Μικροί καρναβαλιστές και γονείς αγωνιούν για την τύχη της Αλφαβητοπαρέλασης, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019. Ο λόγος τα… απαισιόδοξα καιρικά μοντέλα τα οποία επιμένουν στον άστατο καιρό και στις παροδικές βροχές, αλλά και στην πτώση της θερμοκρασίας.

Εκ της διοργάνωσης, πάντως, ο Απόστολος Μουμτσάκης δήλωσε στο KAVALAPOST ότι η παρέλαση θα γίνει όποιες κι αν είναι οι καιρικές συνθήκες, -εκτός κι αν βρέχει καταρρακτωδώς- καθώς ήδη έχει αναβληθεί η εκδήλωση και πλέον δεν «βγαίνουν» οι ημερομηνίες για νέα αναβολή, κάτι το οποίο θα απογοητεύσει τα παιδιά για τα οποία πραγματοποιείται η δράση.




Οι καιρικές προγνώσεις είναι η αιτία, επίσης, για το γεγονός ότι δεν έχουν στηθεί ακόμα στην οδό Ομονοίας οι ηχητικές εγκαταστάσεις, με τους τεχνικούς να περιμένουν κι αυτοί το πού θα «κάτσει η μπίλια» με τις βροχές.

Το πλάνο, πάντως, παραμένει ως έχει: 12:15 ραντεβού στο 11ο Δημοτικό Σχολείο των Ποταμουδίων, με… ομπρέλες ή χωρίς.

Χαλάζι στη Νικήσιανη-Πλησιάζει καταιγίδα στην Καβάλα

Εντωμεταξύ, ο καιρός ήδη άρχισε να δείχνει τις απειλητικές του διαθέσεις. Το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2019 σημειώθηκε έντονη καταιγίδα με χαλαζόπτωση στον δήμο Παγγαίου και συγκεκριμένα στη Νικήσιανη, ενώ η καταιγίδα πλησιάζει και στην πόλη της Καβάλας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του meteokav εδώ.