Καρναβάλι Ποταμιάς Θάσου: Κάτι… πήγε στραβά με τον βασιλιά Καρνάβαλο [βίντεο]

Ο Σύλλογος Καρναβαλιστών Ποταμιάς έδειξε τις... διονυσιακές διαθέσεις του με τη διαφημιστική καμπάνια για την παρέλαση του 2019-Λάβετε θέσεις για... πονηρά -και μη- πειράγματα και ετοιμαστείτε για το μεγάλο γεγονός

Όταν η ομάδα του Καρναβαλιού νομίζει ότι μπορεί να αποφύγει παρατράγουδα αλυσοδένοντας τον Διόνυσο… το φετινό τους καρναβάλι γίνεται λίγο πιο περιπετειώδες! Ο λόγος για τη φετινή διαφημιστική καμπάνια του Καρναβαλιού της Ποταμιάς Θάσου, σε σενάριο και σκηνοθεσία Θωμά Δουκινίτσα, με τη συμβολή των μελών του Συλλόγου, η οποία δείχνει κάθε χρόνο τη διάθεση και το μεράκι για το παραδοσιακό αυτό έθιμο.

Ο Σύλλογος Καρναβαλιστών Ποταμιάς διοργανώνει κάθε χρόνο με επιτυχία την παρέλαση αρμάτων η οποία πραγματοποιείται την τελευταία Κυριακή της αποκριάς. Μια εκδήλωση γεμάτη από κέφι, χορό και άφθονο κόκκινο κρασί το οποίο παρέχεται δωρεάν σε όλους τους παρευρισκόμενους και φυσικά υπέροχο θέαμα με εκπληκτικές κατασκευές και… καυστικά σχόλια για την επικαιρότητα. Άλλωστε η ιδιαίτερη σάτιρα είναι αυτή που το έχει κάνει γνωστό.




Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η καρναβαλική παρέλαση της Ποταμιάς θα γίνει την Κυριακή πριν τη Σαρακοστή, στις 10 Μαρτίου 2019 στην κεντρική πλατεία του χωριού. Ο κόσμος θα αρχίσει να μαζεύεται… μετά μουσικής και χορού στην πλατεία γύρω στις 12:00.

Γύρω στις 13:30 ξεκινάει η παρέλαση. Αποτελείται από γκρουπ μεταμφιεσμένων ανθρώπων, άρματα και χορευτές. Τα θέματα των αρμάτων είναι διαφορετικά και όλα σατιρίζουν με… διονυσιακό τρόπο καταστάσεις και γεγονότα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής των Ελλήνων, όπως επίσης και διεθνή γεγονότα.

Η παρέλαση κρατάει περίπου μιάμιση ώρα και μετά το πάρτι συνεχίζεται στην πλατεία με μουσική, χορό και φαγητό.

Δείτε την ευφάνταστη διαφημιστική καμπάνια του Συλλόγου Καρναβαλιστών Ποταμιάς

*Κεντρική φωτογραφία: potamiacarnival.gr