Διπλή γιορτή για την Ένωση Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας [φωτογραφίες]

Η Ένωση πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό και έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία πλήθους κόσμου, μελών και φίλων της

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 01 Μαρτίου 2019 ο ετήσιος χορός της Ένωσης Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, καθώς και η κοπή της βασιλόπιτας για το έτος 2019.

Την κοπή  της πίτας ευλόγησε ο εφημέριος της ενορίας του Αγίου Ελευθερίου, π. Παναγιώτης Χαλατάς, μεταφέροντας τις ευλογίες και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως, κ. κ. Χρυσοστόμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο οποίος δήλωσε το ενδιαφέρον του για όλα τα ζητήματα τα οποία απασχολούν το έμψυχο δυναμικό των Ε.Δ.

Το ΔΣ της Ένωσης ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους της τα οποία πλαισίωσαν την εκδήλωση και που με τη συμμετοχή τους ξεπέρασαν τις προσδοκίες της διοίκησης.

Επίσης, το ΔΣ διαβεβαιώνει όλους ότι θα συνεχίσει δυνατά και αθόρυβα τις προσπάθειες, προκειμένου να εκπληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο σκοπός λειτουργίας της Ένωσης.

Δείτε φωτογραφίες από τη διπλή εκδήλωση της Ένωσης