Ακόμα μια διεθνής διάκριση για το Kavala AirSea Show [φωτογραφίες, βίντεο]

Η διοργάνωση συμμετείχε στο European Air Show Council Convention Athens 2019 και απέσπασε για 3η συνεχόμενη χρονιά το 1ο βραβείο στην κατηγορία Media & Marketing Competition-Πώς συνδέεται με την προβολή της Καβάλας

Η διοργάνωση του Kavala AirSea Show συμμετείχε στις εργασίες του 20ου Συνεδρίου European Air Show Council Convention Athens 2019 στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα από 27 Φεβρουαρίου έως και 4 Μαρτίου 2019. Το γεγονός αυτό διεξήχθη για πρώτη φορά στη χώρα μας και έγινε με την παρουσία 250 συνέδρων από 26 κράτη του κόσμου (Ευρώπη-Μέση Ανατολή-ΗΠΑ-Αφρική-Ασία).




Μαζί με το αντίστοιχο του οργανισμού ICAS-International Council of Air Shows στις ΗΠΑ αποτελούν τα δύο μοναδικά διεθνή ετήσια συνέδρια αυτής της κατηγορίας και αξίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Συμμετείχαν κορυφαίοι διοργανωτές, ομάδες επιδείξεων, επιστήμονες και επιχειρηματικοί παράγοντες της παγκόσμιας βιομηχανίας αεροπορικών επιδείξεων με σκοπό την «προαγωγή της αριστείας και της ασφάλειας» με παρουσιάσεις, ειδικές συνεδρίες και ανταλλαγή εμπειριών και επίσημων κρατικών πρακτικών σε ένα «απαιτητικό περιβάλλον».

Τα τέσσερα άτομα της Διεύθυνσης μέσω ενός θεματικού περιπτέρου με πλούσιο οπτικό υλικό και εκθέματα προέβαλαν τη δυναμική του Kavala AirSea Show, αλλά και τις επιλογές επίσκεψης και αναψυχής στην ευρύτερη περιοχής μας.

Πέραν της εμπειρίας την οποία αποκόμισαν τα μέλη της ομάδας, αλλά και της επαφής με σημαντικά πρόσωπα του χώρου, το Kavala AirSea Show βραβεύτηκε (για 3η συνεχόμενη χρονιά) με το 1st Award EAC Media & Marketing Competition Athens 2019, στην κατηγορία των Διοργανωτών.

Η διοργάνωση συγχαίρει τη διεθνή διοργάνωση Athens Flying Week-HAF AB Tanagra Airshow Athens Flying Week για τις διακρίσεις της και την εξαιρετική τεχνική υποστήριξη όλου του Συνεδρίου.

Παράλληλα, ευχαριστεί τους υποστηρικτές Γ. Κελγιώργη “Furs and Leathers” LAPEL Καβάλας, του κ. Ν. Γαλέτσα, «Παραδοσιακός Άρτος», επιχειρήσεις της Καβάλας.

Η διοργάνωση επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Αθανασίου Σταύρο ο οποίος επισκέφτηκε το περίπτερο της διοργάνωσης με το γεράκι του «Ερμής», τα μέλη των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων της Πολεμικής μας Αεροπορίας HAF T-6Α “Daedalus” Demo Team Hellenic F16 Demo Team, τον κ. Δημήτρη Βερβερέλη της Wizard Helobatics Dimitris Ververelis, τον κ. Τιμόθεο Μουζουράκη (για τα κλίκ!), τις κυρίες Torpedo Figure Pin-Ups και τέλος τον πρόεδρο Gilbert Buekenberghs και όλα τα μέλη του European Airshow Council.

Τέλος, η Διεύθυνση του Kavala AirSea Show, αναφερόμενη ενδεικτικά στην ωφελιμότητα αυτής της δράσης για την περιοχή μας στον τομέα της προβολής, παραπέμπει στο επίσημο EAC 19 Opening Video, σε παραγωγή της κορυφαίας εταιρείας TV Planes (επισκεφτείτε εδώ την ιστοσελίδα της).

Δείτε το βίντεο [εδώ]