Με καθυστέρηση λόγω μηχανικής βλάβης καταπλέει στο λιμάνι της Καβάλας το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ

Τι ώρα αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» το πλοίο της Hellenic Seaways-Τροποποίηση δρομολογίων λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

Mε 2,5 ώρες καθυστέρηση αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά το πλοίο της Hellenic Seaways ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2019, καθώς παρουσίασε μηχανική βλάβη η οποία χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να αντιμετωπισθεί.

Το πλοίο επρόκειτο να αναχωρήσει στις 17:00 με 1.262 επιβάτες, 166 Ι.Χ., 35 φορτηγά και 35 δίκυκλα για Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο, Φούρνους, Καρλόβασι, Βαθύ, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο Καβάλα. Μάλιστα, η επιβατική κίνηση είναι αισθητά αυξημένη σε σχέση με άλλες Παρασκευές και το πλοίο είναι γεμάτο από κόσμο εξαιτίας του τριημέρου της Αποκριάς και τη Καθαράς Δευτέρας.

Η βλάβη αποκαταστάθηκε μετά τις 19:00 και το πλοίο απέπλευσε με 2,5 ώρες καθυστέρηση σε σχέση με την αρχική ώρα αναχώρησης.

Πάντως, το πλήρωμα και οι εξειδικευμένοι μηχανικοί έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για την αποκατάσταση της βλάβης, ώστε το πλοίο να ταξιδέψει κανονικά για τον προορισμό του, ενώ αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2019, έχοντας αναπτύξει μεγαλύτερη ταχύτητα από τη συνηθισμένη για να καλύψει τον χρόνο της καθυστέρησης.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας το πλοίο θα τροποποιήσει την ώρα και την ημέρα αναχώρησης από το λιμάνι της Καβάλας και ως εκ τούτου και όλο το δρομολόγιο της επιστροφής (δείτε εδώ τον πίνακα με τα τροποποιημένα δρομολόγια).

Πηγή: kavalaportnews.gr