Καθαρά Δευτέρα στον δήμο Παγγαίου: Θύμιζε… Δεκαπενταύγουστο η παραλία της Νέας Περάμου [φωτογραφίες]

Πλήθος κόσμου γιόρτασε τα Κούλουμα στις εκδηλώσεις τις οποίες ετοίμασε η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου-Ανάλογη η εικόνα και στην παραλία Οφρυνίου

«Βούλιαξε» από κόσμο η παραλία της Νέας Περάμου του δήμου Παγγαίου κατά τις εκδηλώσεις τις οποίες ετοίμασε ο δήμος και συγκεκριμένα η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Παγγαίου την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019.

Ο καλός καιρός και το πλήθος κόσμου θύμισε… Δεκαπενταύγουστο. Τα νηστίσιμα εδέσματα από τον δήμο άφθονα, οι χαρταετοί στο… ύψος τους και η διάθεση στο ζενίθ, χάρη και στους χορούς και τα παραδοσιακά τραγούδια από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο της Νέας Περάμου.




Ικανοποιημένοι και οι επαγγελματίες από την κίνηση, ελέω των εκδηλώσεων και του καλού καιρού, καθώς δούλεψαν όλα τα καταστήματα, από τις καφετέριες μέχρι και τις ταβέρνες.

Ανάλογη η εικόνα και στις εκδηλώσεις του δήμου στην παραλία Οφρυνίου (Τούζλα) η οποία γέμισε από μικρούς και μεγάλους, ενώ υπήρξαν «ενισχύσεις» και από τις Σέρρες, καθώς πολλοί Σερραίοι επέλεξαν την περιοχή για να γιορτάσουν τα Κούλουμα (δείτε εδώ το ρεπορτάζ από το serrespost).