Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων-Έκλεισε ο δρόμος λόγω ανατροπής νταλίκας

Το ατύχημα σημειώθηκε στο σημείο ανάμεσα σε Kοπτερό και Ίασμο, μια περιοχή στην οποία επικρατούν συνήθως θυελλώδεις άνεμοι, με αποτέλεσμα να κλείσει για λίγο ο δρόμος

Για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, από το απόγευμα της Τρίτης 12 Μαρτίου 2019, με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής και του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή, ενώ η κυκλοφορία των παραπάνω οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του εθνικού δικτύου Κομοτηνής-Πόρτο Λάγους-Ξάνθης.

Όλοι οι οδηγοί οι οποίοι κινούνται στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία όπου επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Ανετράπη νταλίκα στην Εγνατία Οδό

Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 12 Μαρτίου 2019 ανατράπηκε νταλίκα στην Εγνατία Οδό, στο σημείο ανάμεσα σε Kοπτερό και Ίασμο, μια περιοχή στην οποία επικρατούν συνήθως θυελλώδεις άνεμοι, με αποτέλεσμα να κλείσει για λίγο η Εγνατία στο ρεύμα από την Κομοτηνή προς την Ξάνθη. Από το ατύχημα δε σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

*Φωτογραφία αρχείου