Επίσκεψη του Καθολικού Αρχιεπισκόπου στην Καβάλα

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τη Σύναξη της Τεσσαρακοστής «ανοιχτή» σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν την Καθολική Εκκλησία

ΗΚαθολική Εκκλησία Αγίου Παύλου της Καβάλας καλεί τους Καβαλιώτες, τις Καβαλιώτισσες καθώς και όλους τους φίλους να παρευρεθούν στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που θα τελέσει ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος.

Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τη Σύναξη της Τεσσαρακοστής θα τελεστεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, στις 18:00, στον Ιερό Καθολικό Ναό Αγίου Παύλου της Καβάλας (Κύπρου 6), χοροστατούντος του Καθολικού Αρχιεπισκόπου Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και τοποτηρητή του Αποστολικού Βικαριάτου Θεσσαλονίκης, Σεβ. Ιωάννη Σπιτέρη, με αφορμή την επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στην πόλη της Καβάλας, η οποία θα διαρκέσει περίπου μία ώρα.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική πρόσκληση, «όλες οι Θείες Λειτουργίες είναι “ανοιχτές” σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να τις παρακολουθήσει-συμμετάσχει ή να γνωρίσει την Καθολική Εκκλησία».

Να σημειώθεί ότι έναν χρόνο πριν κατά την επίσκεψη του Καθολικού Αρχιεπισκόπου στην Καβάλα το «παρών» στη Θεία Λειτουργία είχε δώσει και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στέφανος από όπου και η κεντρική φωτό.