Κλείνουν τον δρόμο για το Κοινοτικό Κατάστημα Αμυγδαλεώνα

Κάτοικοι και Σύλλογοι απαιτούν την άμεση επαναλειτουργία του Κοινοτικού Καταστήματος Αμυγδαλεώνα, δηλώνοντας ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και το καλοκαίρι αν δε δικαιωθούν

Με αίτημα την άμεση επαναλειτουργία του Κοινοτικού Καταστήματος Αμυγδαλεώνα, κάτοικοι και Σύλλογοι της περιοχής ετοιμάζουν μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας, κλείνοντας τον δρόμο μπροστά από το κτίριο του Καταστήματος, ενώ δηλώνουν ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και το καλοκαίρι, μέχρι να δικαιωθούν.

Το κάλεσμα των Συλλόγων

Ενημερώνουμε ότι ύστερα από περίπου δύο μήνες η Δημοτική Κοινότητα Αμυγδαλεώνα παραμένει κλειστή και δεν βλέπουμε να υπάρχει η διάθεση για οριστική λύση του προβλήματος με την τοποθέτηση υπαλλήλου επί καθημερινής βάσης. Σε γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αμυγδαλεώνα πήραμε απόφαση την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00 να προβούμε στο κλείσιμο του δρόμου μπροστά στο κοινοτικό κατάστημα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η κοροϊδία των συμπολιτών μας, αλλά και η υποβάθμιση ολόκληρου του Πρώην Δήμου Φιλίππων, πρέπει να τελειώσει και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Δηλώνουμε έτοιμοι να υπερασπιστούμε το δίκαιο αίτημά μας. Ο λόγος της κινητοποίησής μας είναι η άμεση επαναλειτουργία του Κοινοτικού Καταστήματος Αμυγδαλεώνα με όφελος την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Αμυγδαλεώνα-Σταυρού-Πολυστύλου-Δάτου-Μικροχωρίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής μας, ταυτόχρονα και όλων των μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Κάνουμε γνωστό πως οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και το καλοκαίρι, με ό,τι συνεπάγεται αυτό…

Καλούμε τον κόσμο, τους Συλλόγους του Πρώην Δήμου Φιλίππων και όλες τις Δημοτικές και Τοπικές κοινότητες την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00 να έρθουν να στηρίξουν και να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια που κάνουμε για να σταματήσουμε την υποβάθμιση της περιοχής μας.

Σήμερα είναι ο Αμυγδαλεώνας, αύριο θα είναι η σειρά άλλης Τοπικής ή Δημοτικής Κοινότητας.
Στόχος είναι ο Πρώην Δήμος Φιλίππων!
Δεν μας θέλουνε…
Εμείς τους θέλουμε;
Θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν την περιοχή μας;
ΘΑ επιτρέψουμε την υποβάθμισή της;
ΘΑ πρέπει όλοι να δώσουμε το «παρών», να τους δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι, να τους δείξουμε την αλληλεγγύη μας, γιατί αυτό είναι το όπλο μας.

ΌΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ
ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ
Α. Ο. Α. ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΣ ΣΑΡΙΣΑ
5ο ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ