Οι Καβαλιώτισσες έμαθαν τα μυστικά των μπαχαρικών από… πρώτο χέρι!

Το αδιαχώρητο επικράτησε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας κατά την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Εκμετσίογλου με τίτλο «Ερωτικά μπαχαρικά της πολίτικης κουζίνας»

Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» για μία διαφορετική παρουσίαση βιβλίου με άρωμα… από την Πόλη! Άλλωστε ούτε λίγο ούτε πολύ, ήταν αναμενόμενη η μεγάλη προσέλευση κόσμου στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Μαρίας Εκμετσίογλου με τίτλο «Ερωτικά μπαχαρικά της πολίτικης κουζίνας» των εκδόσεων Πατάκη.

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, μιας και πλήθος Καβαλιωτών έσπευσαν να τη γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν πολλά από τα μυστικά της… σύγχρονης Λωξάνδρας. Το βιβλίο της διάσημης μαγείρισσας, παρουσιάστριας αλλά και συγγραφέως παρουσιάζει όλα τα ερωτικά μπαχαρικά της Ανατολής, αυτά που χρησιμοποιώντας τα στην μαγειρική μας θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε τη διάθεση τη δική μας, αλλά και του συντρόφου μας.

Για το βιβλίο μίλησε ο μάγειρας, εκπαιδευτής στο Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης του Δ.ΙΕ.Κ. Καβάλας, Δημήτρης Βρατίδης, ενώ για τη συγγραφέα μίλησε η ιδιοκτήτρια του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης La maison de gourmet, Μαρία Παπανικολάου και ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της «Τυραξία», Βασίλειος Κελεμένης. Ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.