Εκπομπή… ποίησης από τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Καβάλας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης οι μικροί μαθητές και μαθήτριες έκαναν τη δική τους εκπομπή στον ALPHA Radio 88,6 και ενημερώθηκαν για τη διαδικασία σύνταξης των ρεπορτάζ της εφημερίδας ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, οι μαθητές του τμήματος Γ2 του 3ου Γυμνασίου Καβάλας ανέλαβαν να παρουσιάσουν μελοποιημένα ποιήματα Ελλήνων ποιητών μέσα από τη συχνότητα του ALPHA Radio 88,6. Με αυτόν τον τρόπο δόθηκε η δυνατότητα στους μαθητές να γνωρίσουν τους θησαυρούς της ποίησης και της μουσικής.

Για τον λόγο αυτό οι μαθητές μαζί με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Μαρτίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Alpha Media Group όπου και ξεναγήθηκαν προτού συμμετέχουν στην πρώτη δική τους ραδιοφωνική παρουσίαση, αφιερωμένη στην Ημέρα Ποίησης. Οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την αρχισυντάκτρια της εφημερίδας ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ, Σίσσυ Ακοκαλίδου η οποία τους μίλησε για την διαδικασία σύνταξης των ρεπορτάζ και τελικά του φύλλου της εφημερίδας.