Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Σύλλογο Καβαλιωτών Αττικής «Οι Φίλιπποι»-Όλα τα ονόματα

Πρόσκληση προς όλους τους κατοίκους της πρωτεύουσας οι οποίοι έλκουν τη καταγωγή τους από την Καβάλα να πλαισιώσουν τις δράσεις του Συλλόγου ως ενεργά μέλη για να ενισχυθούν έτι περισσότερο οι «γέφυρες» με τη γενέθλια γη

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Καβαλιωτών Αττικής «Οι Φίλιπποι» σύμφωνα με το καταστατικό μετά την παρέλευση τριετίας. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου κατά τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν αναδείχθηκαν τα μέλη τα οποία θα απαρτίσουν το νέο ΔΣ του Συλλόγου.

Οι αρχαιρεσίες του ιστορικού Συλλόγου έλαβαν χώρα στα γραφεία του Συλλόγου Καβαλιωτών Αττικής «οι Φίλιπποι», Ακαδημίας 91-93 στην καρδιά της Αθήνας, με τη συμμετοχή πολλών μελών του τα οποία δήλωσαν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Σύλλογο και στο πολύτιμο έργο του για τη διατήρηση των πολιτιστικών δεσμών των Καβαλιωτών οι οποίοι διαβιούν μακριά από τη γενέτειρά τους.

Στη συνέχεια, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο πλαίσιο της πρώτης συνεδρίασης η οποία πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ

  1. Πρόεδρος: Παναγιώτα Βαφείδου-Χρυσόγελου
  2. Α’ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Κουρματζής
  3. Β’ Αντιπρόεδρος: Δωροθέα Χασάπη
  4. Γενικός Γραμματέας: Χρήστος Σκουρλάς
  5. Ειδικός Γραμματέας: Δημοσθένης Στωίδης
  6. Ταμίας: Θεόδωρος Μερασεδόγλου
  7. Γενική Έφορος: Αναστασία Γεωργιάδου
  8. Ειδική Έφορος: Αγγελική Παπαδοπούλου
  9. Σύμβουλος: Μπάξερ-Μπάρκσαϊρ Νοέλ
  10. Σύμβουλος: Παναγιωτοπούλου Στέλλα
  11. Σύμβουλος: Τζαμπίρας Γεώργιος

Αναπληρωματικά μέλη

  1. Παπαδοπούλου Βαρβάρα
  2. Παπαδοπούλου Ευγενία
  3. Χασάπη Αδριανή

Στις αρχαιρεσίες τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων συγκέντρωσαν ισοψηφήσασες η νυν πρόεδρος, Παναγιώτα Βαφείδου-Χρυσόγελου και η πρόεδρος του απερχόμενου ΔΣ, Νοέλ Μπάξερ-Μπάρκσαϊρ.

Η καταξιωμένη ως πρόεδρος Νοέλ Μπάξερ ζήτησε να έχει έναν ρόλο με λιγότερο δεσμευτική απασχόληση λόγω αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Το ίδιο ίσχυσε και για τη Στέλλα Παναγιωτοπούλου, ενώ αμφότερες θα συνεχίσουν τη στήριξη του Συλλόγου με την πολύτιμη εμπειρία τους, γι’ αυτήν την τριετία, από τη θέση του Συμβούλου.

Το ΔΣ του Συλλόγου προσκαλεί όλους τους κατοίκους της πρωτεύουσας οι οποίοι έλκουν τη καταγωγή τους από τον Νομό Καβάλας, να πλαισιώσουν τις δράσεις του ως ενεργά μέλη για να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι «γέφυρες» με τη γενέθλια γη.