Και το Εργατικό Κέντρο Καβάλας στο πλευρό του Osman Kavala

Μήνυμα συμπαράστασης από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο του Νομού το οποίο ζητάει από τις τουρκικές δικαστικές αρχές να εξαντλήσουν την προσοχή τους και να αποδώσουν το δίκαιο

Ο επιχειρηματίας και ακτιβιστής των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Osman Kavala βρίσκεται κρατούμενος από το «καθεστώς» Ερντογάν σε τουρκικές φυλακές, προκαλώντας ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης από φορείς, οργανισμούς, συλλόγους και ανθρώπους, ανώνυμους και επώνυμους, ανά τον κόσμο και φυσικά από την Καβάλα. Μέσα σ’ αυτόν τον κύκλο συμπαράστασης μπήκε και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Καβάλας, ζητώντας από τις τουρκικές δικαστικές αρχές να εξαντλήσουν την προσοχή τους και να αποδώσουν το δίκαιο.

Η ανακοίνωση του ΕΥΚ Καβάλας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Καβάλας καταδικάζει οποιαδήποτε ενέργεια γίνεται από τις αρχές που προσβάλλουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Οι αρχές της ελευθερίας της έκφρασης και της προστασίας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι για ‘μας αδιαπραγμάτευτη. Απευθύνουμε έκκληση προς τις τουρκικές δικαστικές αρχές να εξαντλήσουν την προσοχή τους και να αποδώσουν το δίκαιο. Με την πεποίθηση ότι ο Οσμάν Καβάλα θα είναι σύντομα κοντά μας αναμένουμε σύντομα την απόφαση της δικαιοσύνης.