Έκλεισε η Εγνατία Οδός στο ύψος της Χρυσούπολης Καβάλας λόγω… ΠΑΟΚ [βίντεο]

Οι οπαδοί του Δικεφάλου άναψαν καπνογόνα και φώναζαν συνθήματα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του νταμπλ, σταματώντας το πούλμαν της αποστολής της ομάδας η οποία κατευθύνονταν στην Ξάνθη

Δεν έχει προηγούμενο η έκπληξη την οποία επιφύλασσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο πούλμαν της αποστολής του Δικεφάλου το βράδυ του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2019: δεκάδες φίλοι του συλλόγου έστησαν… μπλόκο στην Εγνατία Οδό, λίγα χιλιόμετρα πριν από την Ξάνθη και έκαναν το δικό τους πάρτι μέσα στον αυτοκινητόδρομο κι ενώ η κυκλοφορία δεν είχε διακοπεί!

Ενώ το πούλμαν της ομάδας βρισκόταν καθ’ οδόν για την Ξάνθη, όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στο ύψος της Χρυσούπολης Καβάλας οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» εισήλθαν στις λωρίδες κυκλοφορίας και το σταμάτησαν.

Άναψαν βεγγαλικά και καπνογόνα και φώναζαν συνθήματα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του νταμπλ. Μάλιστα, αρκετοί εξ αυτών είχαν… στρατοπεδεύσει στο διαχωριστικό στηθαίο!

Τις εικόνες από τα πανηγύρια δημοσιοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχόλιο «Συμβαίνει τώρα» και «Προσοχή έχει μπλόκα στην Εθνική».

Δείτε το βίντεο

*Πηγή: voria.gr