Μουριάδης για ΕΛΤΑ Νέας Καρβάλης: Οι αριθμοί δεν μπορεί να είναι πάντα πάνω από τους ανθρώπους

Να παραμείνει ανοιχτό το ταχυδρομικό κατάστημα ζητά με παρέμβασή του ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις φορέων και αιρετών για την απόφαση των Ελληνικών Ταχυδρομείων να «κλείσουν» το κατάστημα που εδώ και χρόνια λειτουργεί στη Νέα Καρβάλη, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καβάλας.

Ο επικεφαλής του Σύγχρονου Δήμου τονίζει σε δήλωσή του ότι η κίνηση αυτή των ΕΛΤΑ -και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου- είναι απόλυτα λανθασμένη και θα πρέπει να ανακληθεί πάραυτα.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της δήλωσης Μουριάδη.

Να παραμείνει ανοιχτό το ταχυδρομικό κατάστημα της Νέας Καρβάλης

«Ο Σύγχρονος Δήμος είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε ενέργεια της Πολιτείας υποβαθμίζει και δυσκολεύει τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών της περιφέρειας. Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι το κλείσιμο του ταχυδρομικού καταστήματος της Νέας Καρβάλης εν μία νυκτί, χωρίς δημιουργία ταχυδρομικού πρακτορείου και εν μέσω προεκλογικής περιόδου, κινείται σε εντελώς λανθασμένη κατεύθυνση.

Η σπουδή για την υλοποίηση της παραπάνω απόφασης δείχνει ότι δεν έγινε βάσει οικονομικών στοιχείων ή δεδομένων, αν και οι αριθμοί δεν μπορεί να είναι πάντα πάνω από τους ανθρώπους, αλλά με τη λογική του «αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη…..». Ζητούμενο, λοιπόν, για την παράταξή μας θα είναι πάντοτε οι ίσες ευκαιρίες, οι ίδιες συνθήκες και οι ίδιες παροχές υπηρεσιών για όλους τους συμπολίτες μας σε οποιοδήποτε σημείο του Δήμου μας κι αν διαμένουν. Το ταχυδρομικό κατάστημα της Νέας Καρβάλης πρέπει να παραμείνει με κάθε τρόπο ανοιχτό και να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους συμπολίτες μας».