Στην Καβάλα ο Γιάννης Λαγός, στο… πόδι η Αστυνομική Διεύθυνση

Ο βουλευτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής θα μιλήσει σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές-Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της πόλης-Προηγήθηκε αφισοκόλληση εναντίον της εκδήλωσης από αντιεξουσιαστές

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στις 20:00 στο ξενοδοχείο GALAXYστην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές 2019. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ιωάννης Λαγός και Θανάσης Κωνσταντίνου, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Δημήτρης Βογιατζής και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Λευτέρης Νικολαΐδης.




Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας βρίσκεται στο πόδι, με τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της πόλης και κυρίως πέριξ του ξενοδοχείου στο οποίο θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση να είναι δρακόντεια, υπό τον φόβο αντισυγκέντρωσης από αντιεξουσιαστές.

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν αφισοκόλληση στο κέντρο της πόλης εναντίον της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής και της φιλοξενίας της από το εν λόγω ξενοδοχείο, με την αφίσα να γράφει «Πόλη που ξεχνά την ιστορία της είναι καταδικασμένη να την ξαναζήσει».