Επιστρέφει στο λιμάνι της Καβάλας το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ

Το πλοίο της Hellenic Seaways θα αντικαταστήσει το αδελφό πλοίο ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ το οποίο θα εκτελέσει τον προγραμματισμένο δεξαμενισμό του, αλλά και την ετήσια ακινησία του-Αναλυτικά τα δρομολόγια του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ

Οι εναλλαγές στα πλοία συνεχίζονται στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» και για ακόμη μια χρονιά θα έρθει στα νερά μας το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ. Το πλοίο επέστρεψε στην Ελλάδα από τη μικρή ναύλωσή του στην Ισπανία και στο Μαρόκο όπου και πάλι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μάλιστα, οι Ισπανοί «φλερτάρουν» έντονα το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ.

Αναλυτικά το σύστημα κρατήσεων της εταιρίας δείχνει ότι το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ θα αντικαταστήσει το αδελφό πλοίο ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ της Hallenic Seaways το χρονικό διάστημα από τις 9 Απριλίου 2019 μέχρι και τις 9 Μαΐου 2019 προκειμένου το δεύτερο να εκτελέσει τον προγραμματισμένο δεξαμενισμό του, αλλά και την ετήσια ακινησία του.

Το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ το είδαμε πέρυσι στην γραμμή Λαύριο-Άγιος Ευστράτιος-Λήμνος-Καβάλα όταν αντικατέστησε το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ, ενώ και το επόμενο διάστημα αντικατέστησε και τότε το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ. Ακριβώς το ίδιο φαίνεται πως θα συμβεί και φέτος για περίπου 2 μήνες.

Διαβάστε αναλυτικά τα δρομολόγια του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ

*Για τις τροποποιήσεις δρομολογίων την περίοδο του Πάσχα θα ενημερωθείτε με νέο άρθρο.

**Πηγή: kavalaportnews.gr