Ένωση Ελλήνων Φυσικών-Παράρτημα Καβάλας: Τα παιδιά… πειραματίστηκαν και βραβεύτηκαν

Ο Σύλλογος βράβευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον 3ο κατά σειρά Διαγωνισμό Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών-Παράρτημα Καβάλας, για 3η συνεχή χρονιά, ο Διαγωνισμός Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών. Το ενδιαφέρον, το μεράκι, η φαντασία και η επιδεξιότητα των μαθητών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Την εκδήλωση τίμησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, ο οποίος μίλησε στους παρευρισκόμενους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και απένειμε τους επαίνους.

Το βραβείο για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση απονεμήθηκε στους μαθητές Ορφανίδη Χρήστο, Κωνσταντά Πρόδρομο, Μπιλικαΐδη Πέτρο και Δελησάββα Κωνσταντίνα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Περάμου, με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον Μιχαηλίδη Παντελή.

Αντίστοιχα για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση το βραβείο δόθηκε στην ομάδα του 7ου Γυμνασίου Καβάλας, με μαθήτριες τις Κουμλιά Ελένη, Νικολάου Αναστασία και Οδυσσέως Εβελίνα και υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον Χρηστίδη Χρήστο.

Η εκδήλωση έγινε σε συνδιοργάνωση με τον δήμο Καβάλας, τον οποίο η Ένωση Ελλήνων Φυσικών-Παράρτημα Καβάλας ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη σε κάθε δράση του Συλλόγου.