ΟΔΕΓ Καβάλας: Διήμερη εκδρομή στην ομηρική Τροία

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής και οι ιστορικές περιοχές τις οποίες θα επισκεφτούν οι συμμετέχοντες

Διήμερη εκδρομή στην Ομηρική Τροία διοργανώνει ο Όμιλος Καβάλας για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στην Καλλίπολη, στη Μάδυτο, στο Τσανάκαλε και στην Τροία.

Το πρόγραμμα της εκδρομής

Πρώτη μέρα (Καβάλα-Τσανάκαλε)
Η αναχώρηση θα γίνει από τον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας στις 08:00. Άφιξη στο Ελληνοτουρκικά σύνορα και έλεγχος. Στη συνέχεια μέσω Κεσσάνης διασχίζοντας την χερσόνησο της Καλλίπολης, περνώντας από την ομώνυμη πόλη, άφιξη στη Μάδυτο, σημερινό Ετζέαμπατ. Πέρασμα με πλοίο στην Ασιατική ακτή των Δαρδανελίων σημερινό Τσανάκαλε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Δείπνο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Δεύτερη μέρα (Τσανάκαλε-Τροία-Καβάλα)
Μετά το πρωινό αναχώρηση με κατεύθυνση την ιστορική Τροία. Η πόλη της Τροίας με την γεωστρατηγική της θέση στο Αιγαίο και στον Ελλήσποντο έχει χτιστεί εννέα φορές επάνω στα ερείπιά της. Ξενάγηση στην αρχαία πόλη και την Ακρόπολη του Πριάμου, πανόραμα της πεδιάδας του Σκάμανδρου και στα ερείπια από την παλιά πόλη και το αντίγραφο του μεγαλοπρεπούς Δούρειου Ίππου. Επίσκεψη στο νέο Μουσείο της Τροίας. Το Μουσείο της Τροίας, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα σημαντικότερα σύγχρονα αρχαιολογικά μουσεία στον κόσμο, καθώς ξεχωρίζει επίσης για την αρχιτεκτονική του. Το μεσημέρι αναχώρηση για την επιστροφή. Με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση άφιξη στην πόλη της Καβάλας το βράδυ.

Κόστος εκδρομής

Τιμή συμμετοχής: 90 ευρώ-115 ευρώ το μονόκλινο

Περιλαμβάνει

  • Τις μεταφορές με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου
  • Διαμονή (1 διανυκτέρευση) σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στο Τσανάκαλε, σε δίκλινα δωμάτια με ημιδιατροφή (πρωινό σε μπουφέ και δείπνο)
  • Τα εισιτήρια των πλοίων
  • Εκδρομές-περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει

  • Εισόδους μουσείων
  • Ποτά, επιπλέον γεύματα
  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

Σημείωση: Ο αρχηγός της εκδρομής έχει δυνατότητα τροποποίησης του προγράμματος προς όφελος των εκδρομέων, χωρίς να παραλείψει καμία από τις παροχές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2510 227456