Οι στρατιωτικοί Καβάλας και Ξάνθης μίλησαν με τον Θόδωρο Μαρκόπουλο για τα προβλήματά τους

Τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Στρατιωτικών Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας και Ξάνθης συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας με αφορμή την επίλυση των αιτημάτων των συναδέρφων τους

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων Στρατιωτικών Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας και Ξάνθης, δια των προέδρων τους, Υπολοχαγού (ΦΔΒ) Γρηγόριου Ντουκάκη και Ανθυπολοχαγού (ΥΠ-Π) Βάιου Τσαπρούνη, αντίστοιχα, συναντήθηκαν στην Καβάλα με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο.

Κατά τη συνάντηση, αναδείχθηκαν τα προβλήματα-αρμοδιότητας δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης τα οποία απασχολούν τους στρατιωτικούς οι οποίοι διαμένουν στην Καβάλα και υπηρετούν είτε στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας είτε σε αυτό της Ξάνθης.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της καθημερινής μετακίνησης των συναδέλφων τους από την Καβάλα στις Μονάδες της Ξάνθης όπου υπηρετούν, το οποίο, με κατάλληλες στοχευμένες κινήσεις και ενέργειες οι οποίες αναλύθηκαν και προτάθηκαν, μπορεί να επιλυθεί.

Ο κ. Μαρκόπουλος άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις των προέδρων και δεσμεύτηκε τόσο στο μέτρο του εφικτού όσο και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων-αρμοδιοτήτων του, να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Από την πλευρά τους, οι πρόεδροι ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον το οποίο διαχρονικά επιδεικνύει για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.