Η πρώτη «μάχη» κερδήθηκε: Ο μικρός Πάρις έγινε «ο Πάρις όλων» και έφτασε στη Γερμανία για να πολεμήσει τη λευχαιμία

Ο πατέρας του μικρού από τη Θάσο ευχαρίστησε με μια συγκινητική ανάρτηση όλους όσοι στάθηκαν αλληλέγγυοι ώστε το παιδί να ταξιδέψει σε ειδικό κέντρο στη Γερμανία για να θεραπευθεί από τη νόσο

Η πρώτη «μάχη» κερδήθηκε… Με μια συγκινητική ανάρτηση ο πατέρας του μικρού Πάρη Οικονομίδη από τη Θάσο, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία, ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια, ώστε ο μικρός να ταξιδέψει σε ειδικό κέντρο στη Γερμανία για να θεραπευθεί από τη νόσο (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).




«Το πρώτο τεράστιο βήμα έγινε. Το μεγάλο αρχικό ποσό που χρειάζονταν για να περάσουμε την είσοδο κατατέθηκε χθες και από βδομάδα τα υπόλοιπα. Με το πρώτο αεροπλάνο ο Πάρις κάνει ήδη τις πρώτες του εξετάσεις στο Μίνστερ της Γερμανίας. Αυτή η ευκαιρία για να παλέψει δεν θα του είχε δοθεί ποτέ αν δεν ήσασταν όλοι εσείς. Γνωστοί, φίλοι, συγγενείς, συμπατριώτες, συνάδελφοι, και προπάντων όλοι εσείς που ενώ η μοίρα δεν μας είχε φέρει να συναντηθούμε ποτέ γίνατε ένα με την αγωνία μας. Εσείς όλοι τον σηκώσατε ψηλά. Ο Πάρις μας από σήμερα είναι και ο δικός σας Πάρις. Η αλληλεγγύη νίκησε. Η αγάπη και η ευγνωμοσύνη για όλους σας έχει αρχή αλλά δεν έχει τέλος! Οι μεγάλες μάχες μόλις ξεκίνησαν και είστε συμπολεμιστές μας!!!», έγραψε στο facebook ο πατέρας του μικρού Πάρι, Θόδωρος Οικονομίδης, αναρτώντας και μια φωτογραφία με τον μικρό να ταξιδεύει για τη Γερμανία.