Αναβαθμίζεται ενεργειακά το Κέντρο Υγείας Πρίνου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοίκησης και του προσωπικού της μονάδας για όλους όσους συνέβαλαν να ενταχθεί το κτήριο στο πρόγραμμα της ΑΜΘ

Τις ευχαριστίες του προς όλους όσους συνέλαβαν έτσι ώστε το Κέντρο Υγείας του Πρίνου να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ενεργειακής αναβάθμισης των κτηρίων της Περιφέρειας ΑΜΘ, εκφράζουν με ανακοίνωση τους ο διευθυντής Θωμάς Αγγελόπουλος και το προσωπικό της μονάδας.

Η μελέτη του έργου χρηματοδοτήθηκε από το Επιμελητήριο της Καβάλας με τη συνδρομή του προέδρου της Μάρκου Δέμπας και της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας το αίτημα του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου για την ένταξη στο πρόγραμμα με τίτλο «Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης των κτηρίων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης» για την εκσυγχρονισμό των κτηριακών εγκαταστάσεων της μονάδας. Η μελέτη χρηματοδοτήθηκε και εκπονήθηκε από το Επιμελητήριο Καβάλας με την βοήθεια του Θάσιου προέδρου του ΕΕ κ. Δέμπα. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή στάθηκε ο Περιφερειάρχης κ. Μέτιος καθώς και η Περιφερειακός σύμβουλος κ. Τσολάκης. Το πιστοποιητικό μελέτης της ενεργειακής απόδοσης ήταν δωρεά της Κοθάλης ΑΕ.

Ο διευθυντής και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους τους παραπάνω για την συνεισφορά τους, που θα συμβάλει έμπρακτα στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και κατ’ επέκταση των εξυπηρετούμενων ασθενών».