Λευκή Νύχτα 2019 στην Καβάλα: Πιο μεγάλη, πιο φωτεινή, πιο… θορυβώδης από ποτέ [φωτογραφίες]

Οι... δεήσεις για αίθριο καιρό έπιασαν και χιλιάδες κόσμου όχι μόνο από την Καβάλα βρέθηκε στο κέντρο της πόλης συμμετέχοντας στις δεκάδες δράσεις-Γεμάτα τα καταστήματα εστίασης, καλή η πρώτη εντύπωση για τον τζίρο της αγοράς

Με τον ουρανό να παραμένει… λευκός και όχι γκρίζος και τη βροχή να σταματάει στον Νέστο, χιλιάδες κόσμου, μικροί και μεγάλοι, από την Καβάλα και τις γύρω περιοχές, βρέθηκαν από το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαΐου 2019 στο κέντρο της Καβάλας, συμμετέχοντας στις δεκάδες δράσεις οι οποίες διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας.

Το μενού είχε τα πάντα: μουσική, χορό, dj’s parties, happenings, αθλητικές δράσεις για μικρά και παιδιά και συναυλίες, συνέθεσαν ένα ιδανικό σκηνικό για να κατέβουν στο κέντρο γονείς και παιδιά.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από νωρίς το απόγευμα και ολοκληρώθηκαν τα μεσάνυχτα με ένα show από πυροτεχνήματα, ενώ το πάρτι στα καταστήματα εστίασης -τα οποία είχαν την τιμητική τους, καθώς γέμισαν ασφυκτικά από κόσμο- θα συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πάντως, καλή είναι και η πρώτη εικόνα από τα εμπορικά καταστήματα, μιας και οι προσφορές δελέασαν τους καταναλωτές οι οποίοι έκαναν τζίρο σε πολλά από αυτά.

Λευκή και η… προεκλογική νύχτα

Διανύοντας την προεκλογική περίοδο, σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι βρέθηκαν στο κέντρο της Καβάλας για μια χαλαρή, περισσότερο, βόλτα παρά για προεκλογικό αγώνα.

Τα προεκλογικά περίπτερα γεμάτα, ενώ ορισμένοι συνδυασμοί κατέβηκαν συντεταγμένα στην αγορά, συνομιλώντας με καταστηματάρχες, ενώ σχεδόν όλοι οι επικεφαλής πέρασαν από το κατάστημα του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλη Λεμονίδη, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τόσο τον πετυχημένο θεσμό της Λευκής Νύχτας όσο και την ίδια την αγορά.

Δείτε φωτογραφίες από τη Λευκή Νύχτα 2019 στην Καβάλα