Ποια ονόματα «παίζουν» για το Φεστιβάλ «Πλάι στο Κύμα» 2019

Για ακόμα μια χρονιά στην καρδιά του καλοκαιριού η παραλία της Κεραμωτής θα τραβήξει τα βλέμματα των μουσικόφιλων της περιοχής

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του και τα συναυλιακά γεγονότα τα οποία εδώ και χρόνια έχουν γίνει θεσμός στην Καβάλα. Ένα από αυτά είναι και το Φεστιβάλ «Πλάι στο Κύμα», το οποίο μετράει ήδη πολλά χρόνια ζωής με… έδρα την παραλία της Κεραμωτής στον δήμο Νέστου.

Φέτος το Φεστιβάλ θα γίνει περί τα τέλη Ιουλίου, χωρίς να έχουν «κλειδώσει» ακόμα οι ημερομηνίες, ωστόσο κάποια ονόματα εκ των καλλιτεχνών οι οποίοι θα πλαισιώσουν φέτος τη διοργάνωση ήδη άρχισαν να ακούγονται.

Ένα από αυτά είναι η αγαπημένη σε όλους -και ειδικά στις νεαρές ηλικίες- Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία δείχνει μια αδυναμία στην περιοχή, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει δώσει συναυλίες σε Καβάλα και Νέα Πέραμο, ενώ το άλλο μεγάλο όνομα το οποίο «παίζει» για το Φεστιβάλ είναι αυτό του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος από το 2018 «χρωστάει» ένα live στην Κεραμωτή, καθώς είχε ακυρώσει την εμφάνισή του τόσο στην Κεραμωτή όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, λόγω του εθνικού πένθους το οποίο είχε κηρυχθεί εξαιτίας των δεκάδων νεκρών από τις πυρκαγιές στο Μάτι της Αττικής.

Τόσο τα ονόματα των καλλιτεχνών όσο και οι ημερομηνίες του Φεστιβάλ θα ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες μέρες.