Σημαντική διάκριση για το Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ποταμιάς Θάσου [βίντεο-φωτογραφίες]

Για 3η συνεχή χρονιά η δράση "Παίζουμε βιβλίο;" και η νηπιαγωγός Βίκυ Ξανθοπούλου βραβεύονται στην Κατηγορία «Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία»

Με ευρεία συμμετοχή και περισσότερους από 250 εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στο συνεδριακό κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής τα Education Leaders Awards 2019 powered by RDC Informatics.

Στην τελετή απονομής ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων που για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στον χώρο της Εκπαίδευσης.

Παρακολουθήστε την τελετή απονομής των Education Leaders Awards 2019:

Για 3η συνεχή χρονιά το Νηπιαγωγείο Ποταμιάς Θάσου και η δράση “Παίζουμε βιβλίο;” βραβεύεται από το θεσμό των Education Leaders Awards powered by RDC Informatics στην Κατηγορία «Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία» (SILVER).

Η δράση «Παίζουμε βιβλίο;» είναι ένα πρότζεκτ αναγνωστικών εμψυχώσεων κατά την οποία η νηπιαγωγός Βίκυ Ξανθοπούλου [φωτό] δημιουργεί ουσιαστικές συνθήκες βιωματικής μάθησης, συνεργασίας, έκφρασης και ενσυναίσθησης στους μαθητές της.