Ανοίγει τις πύλες του το Πηλοθεραπευτήριο των Κρηνίδων

Από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα λειτουργεί καθημερινά για 10 ώρες

Η 1η Ιουνίου αποτελεί παραδοσιακά την ημερομηνία στην οποία το Πηλοθεραπευτήριο των Κρηνίδων ανοίγει τις πύλες του για το κοινό. Αυτό θα συμβεί και φέτος με την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ να ανακοινώνει ότι η λειτουργία του ξεκινάει το Σάββατο και μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Στην ίδια ανακοίνωση καλεί τους Καβαλιώτες να βιώσουν την μοναδική εμπειρία της εισόδου στον Πηλοθεραπευτήριο που είναι από τις πρώτες λουτρικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα που είναι πιστοποιημένες.

Η ανακοίνωση της Δημωφέλεια αναφέρει τα εξής: «Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια» και ο Δήμος Καβάλας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν πως το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019 ξεκινά η λουτρική περίοδος στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων Καβάλας. Οι εγκαταστάσεις πηλοθεραπείας θα παραμένουν ανοικτές καθημερινά από 08:00 – 18:00 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2019. Σας περιμένουμε όλους για να βιώσετε τη μοναδική εμπειρία της εισόδου στον πηλό Κρηνίδων, προσφέροντας στον εαυτό σας τα ολιστικά οφέλη της φυσικής ιαματικής θεραπείας.

Το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων είναι από τις πρώτες λουτρικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού με Ειδικό Σήμα Λειτουργίας ως Κέντρο Ιαματικού Τουρισμού».