Παληό Καβάλας: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τοίχο σπιτιού [φωτογραφίες]

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι κάτοικοι του οικισμού για πεζούς και οδηγούς και διερωτώνται μέχρι πότε θα είναι τυχεροί-Να δοθούν αμέσως λύσεις ζητάει ο Ιορδάνης Αγγελιάδης

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019 στην ανατολική είσοδο του Παληού Καβάλας, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στον τοίχο σπιτιού, ξηλώνοντας παράλληλα το προστατευτικό κιγκλίδωμα του πεζοδρομίου.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας, ενώ ο οδηγός του οχήματος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Το ατύχημα προστέθηκε στη μακρά λίστα ατυχημάτων τα οποία σημειώνονται στο Παληό, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, με τους κατοίκους να ζητάνε λύσεις εδώ και τώρα, διότι δεν μπορούν να στηρίζονται μόνο στην εύνοια της τύχης παρά μόνο στις παρεμβάσεις των αρμοδίων.

Ζητούν λύση οι κάτοικοι του Παληού

Αυτός ο προβληματισμός αποτυπώνεται εύλογα στην ανάρτηση του Ιορδάνη Αγγελιάδη ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τόσο μέσα από το Πολιτιστικό Σύλλογο Παληού όσο και μέσα από τη Διαδικτυακή ομάδα του Παληού, αλλά και την ομάδα ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΕΖΩΝ του Μιχάλη Σωτηρόπουλου αλλά και μεμονωμένα ο καθένας μέσα από τις πολιτικές γνωριμίες, επαφές κλπ έχουμε ζητήσει να υπάρξουν μέτρα οδικής ασφάλειας στη περιοχή του Παληού. Οποιαδήποτε μπορεί να είναι αυτά. Η μόνιμη απάντηση ότι αυτό δε γίνεται, εκείνο δε γίνεται. Και έτσι όπως βλέπετε και εσείς και βλέπουμε όλοι μας είμαστε πολύ τυχεροί που δεν έχουμε νεκρό ή κάποιον βαριά τραυματία. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ; Ελπίζω η νέα Διοίκηση του Δήμου Καβάλας όσο και η Περιφέρεια μέσω της Αντιπεριφέρειας να καταλάβουν αυτή την ανάγκη και να κάνουν αυτό που πρέπει. Αυτοί που πιέζαμε τόσα χρόνια είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να πιέζουμε. Και είμαστε ανοιχτοί να έρθει και όποιος άλλος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει».