Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Καβάλας και «στα καπάκια» μια δυναμική δράση κοινωνικής προσφοράς [φωτογραφίες]

Το Τοπικό Τμήμα Καβάλας του Σώματος, σε συνεργασία με τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Καβάλας και την ΠΕ Τυφλών ΑΜ μάζεψε καπάκια για 3η συνεχόμενη χρονιά για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων

Ήταν κάτι παραπάνω από δίκαιο και έγινε πράξη… Ο λόγος για την πρωτοβουλία του Τοπικού Τμήματος Καβάλας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το οποίο έκλεισε την Οδηγική Χρονιά με τον καλύτερο τρόπο το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας με μία ακόμη δυναμική δράση προσφοράς για την κοινωνία.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Τοπικό Τμήμα Καβάλας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, σε συνεργασία με τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Νομού Καβάλας και την ΠΕ Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας διοργάνωσαν τη δράση «Φέρε το καπάκι να γίνει…αμαξίδιο».

Στη δράση, η οποία συμβάλει συμπληρωματικά στη συλλογή πλαστικών καπακιών για την αγορά ενός ακόμη αναπηρικού αμαξιδίου για κάποιον πολίτη ο οποίος το έχει ανάγκη, συμμετείχε και φέτος πάρα πολύς κόσμος όλων των ηλικιών, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν εκατοντάδες κιλά καπακιών.

Παράλληλα, ο Διοικητικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Ιατρικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Λυδία Α.Ε. Κωνσταντίνος Τσιάμης παρέδωσε ο ίδιος εκ μέρους του Κέντρου ένα αναπηρικό αμαξίδιο στον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Νομού Καβάλας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βιωματικές δράσεις από την ΠΕ Τυφλών, καθώς επίσης και παιχνίδια από του εθελοντές του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Δείτε φωτογραφίες από τη δράση