Τρία κορίτσια ανέβηκαν στο βάθρο του Διαγωνισμού Ορθογραφίας των Δημοτικών Σχολείων Καβάλας [φωτογραφίες]

Η 7η συνεχόμενη και επιτυχημένη προσπάθεια της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας ήταν... κοριτσίστικη υπόθεση-Διαβάστε τα ονόματα των νικητριών

Απόλυτα επιτυχημένος ήταν ο Διαγωνισμός Ορθογραφίας των Δημοτικών Σχολείων του δήμου Καβάλας τον οποίο διοργάνωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Δήμου Καβάλας για 7η συνεχόμενη χρονιά το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τρεις πρώτες θέσεις κατέκτησαν τρία κορίτσια: την 1η θέση κατέκτησε η Ελένη Καραμπατζάκη από το 14ο Δημοτικό Σχολείο, τη 2η θέση η Αναστασία Νεοχωρλή από το 13ο Δημοτικό Σχολείο, ενώ στην 3η θέση κατετάγη η Μελίνα-Βέττα Ίσεμπορν από το 16ο Δημοτικό Σχολείο.

Όπως ανέφερε στο μήνυμά της η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Δήμου Καβάλας Μαριάννα Δρόσου-Κακαγιάννη: «Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν, στους γονείς και στους δασκάλους τους για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν. Ευχαριστούμε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας για τη συνδιοργάνωση, τον φιλόλογο κ. Σουγκάρη και τους Διευθυντές των σχολείων για την πολύτιμη βοήθειά τους και τους χορηγούς μας, τα βιβλιοπωλεία Λύχνος, Αστήρ Χαδόλιας και Μαγικό Χαρτί. Επίσης τον πρόεδρο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής κ. Πετρόπουλο και τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης π. Σάββα για την παρουσία τους».