Ανοιχτά μέχρι τις 7 το απόγευμα τα διαγνωστικά εργαστήρια στο Νοσοκομείο της Καβάλας

Ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου προς τους πολίτες που δεν έχουν κλείσει ραντεβού για πρωινές εργαστηριακές-μικροβιολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις

Λύση στο πρόβλημα των ασθενών που δεν μπορούν να κάνουν τις εξετάσεις τους στα διαγνωστικά εργαστήρια, λόγω της γνωστής διαμάχης τους με την Κυβέρνηση που τα οδήγησε στην απόφαση να απαιτούν από τους πολίτες την καταβολή του 85% της σχετικής δαπάνης, δίνει το Νοσοκομείου της Καβάλας!

Με απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, ύστερα από κατεπείγουσα συνεδρίαση, αποφάσισε να επεκτείνει το ωράριο λειτουργίας των δικών του εργαστηρίων μέχρι και τις 7 το απόγευμα! Όσοι πολίτες θέλουν να κάνουν εργαστηριακές – μικροβιολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις θα μπορούν από την Παρασκευή (14/6), χωρίς ραντεβού, να πηγαίνουν στο Νοσοκομείο από τις 3 έως τις 7 το απόγευμα, όπου αρμόδιος υπάλληλος που θα βρίσκεται στο γραφείο των τηλεφωνικών ραντεβού για να τους κατευθύνει.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καβάλας αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή την αδιάλλακτη στάση των εκπροσώπων των Διαγνωστικών Εργαστηρίων της χώρας και της απαίτησης να καταβάλουν οι πολίτες 85% της σχετικής δαπάνης σ’ αυτούς, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας σε κατεπείγουσα συνεδρίασή του, την Πέμπτη 13.6.2019, αποφάσισε να λάβει μέτρα για την κάλυψη της ανάγκης για εξετάσεις που απορρέει από την στάση τους αυτή.

Στο πλαίσιο αυτό ενημερώνουμε τους ασφαλισμένους στον ΕΟΠΠΥ πολίτες ότι όσοι δεν έχουν κλείσει σχετικό ραντεβού για πρωινές εξετάσεις, μπορούν από την Παρασκευή 14.6.2019 να προσέρχονται με το παραπεμπτικό τους στο Νοσοκομείο Καβάλας, από τις 3 το απόγευμα έως τις 7 το απόγευμα, χωρίς ραντεβού προκειμένου να πραγματοποιούν σ’ αυτό τις εργαστηριακές-μικροβιολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις (αξονικές και  μαγνητικές τομογραφίες).

Διευκρινίζεται δε ότι υπάλληλος του Νοσοκομείου θα βρίσκεται στο χώρο των Εξωτερικών Ιατρείων στο γραφείο των τηλεφωνικών ραντεβού προκειμένου να τους κατευθύνει».