Με την ιστορία των Φιλίππων έκλεισε η χρονιά για τον ΟΔΕΓ Καβάλας

Με την κατατοπιστική ομιλία της κ. Κουκούλη-Χρυσανθάκη και την απονομή βεβαιώσεων στους αλλοδαπούς και παλιννοστούντες πολίτες οι οποίοι παρακολούθησαν τα δωρεάν μαθήματα νέων ελληνικών του Ομίλου έκλεισε η περίοδος 2018-2019

Με την ενδιαφέρουσα διάλεξη της κ. Κουκούλη-Χρυσανθάκη για την ιστορική περιοχή των Φιλίππων έκλεισε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 άλλη μια χρονιά δράσεων του Ομίλου Καβάλας για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας.

Η ομιλήτρια, δρ Αρχαιολογίας και για πολλά έτη έφορος αρχαιοτήτων Καβάλας, παρουσίασε με εποπτικό τρόπο μέσω των αρχαιολογικών ευρημάτων τη μετάβαση της πόλης των Φιλίππων από την αρχαία στην παλαιοχριστιανική φάση.

Η όλη εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώθηκε με τον Σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών της Καβάλας και της Δημοτική Βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός» και την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, έκλεισε με την απονομή βεβαιώσεων στους αλλοδαπούς και παλιννοστούντες πολίτες οι οποίοι παρακολούθησαν τα μαθήματα νέων ελληνικών και τα οποία προσφέρει δωρεάν ο ΟΔΕΓ Καβάλας, ενώ στο τέλος επιδόθηκε και τιμητική πλακέτα στην κ. Κουκούλη από τον πρόεδρο του ΟΔΕΓ Αντώνιο Κόντο.