Το Ίδρυμα Λάτση εκσυγχρονίζει τις Μονάδες Τεχνητού Νεφρού στα Νοσοκομεία Καβάλας και Ξάνθης

Τα δύο Νοσοκομεία επιλέχτηκαν στο πρόγραμμα «Συμπράττουμε για την Υγεία» του Ιδρύματος μαζί με άλλα 7 σε όλη την Ελλάδα

Ως ένα απολύτως ευχάριστο γεγονός χαρακτηρίζει η διοίκηση του Νοσοκομείου της Καβάλας την επιλογή του, μαζί με το Νοσοκομείο της Ξάνθης, από το Ίδρυμα ΙΣ Λάτσης προκειμένου να εκσυγχρονιστεί ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός των Μονάδων Τεχνητού Νεφρού των δύο νοσοκομείων. Με ανακοίνωση της ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους των νοσοκομείων που υπέβαλαν τους άρτιους φακέλους, στους οποίους αναδείχτηκε η σκοπιμότητα και η αναγκαιότητα της εν λόγω παρέμβασης, που θα πραγματοποιηθεί και σε άλλα 7 νοσοκομεία της Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του ΓΝ Καβάλας που υπογράφεται από τον διοικητή του Τάσο Καρασαββόγλου αναφέρει τα παρακάτω:

«Πριν από μερικούς μήνες προκηρύχθηκε από το κοινωφελές Ίδρυμα ΙΣ Λάτσης το πρόγραμμα «Συμπράττουμε για την Υγεία». Αναζητώντας κοινές λύσεις σε κοινά προβλήματα, συζητήσαμε οι Διοικήσεις των νοσοκομείων Καβάλας και Ξάνθης και καταλήξαμε να υποβάλουμε πρόταση για τον εκσυγχρονισμό του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού των Μονάδων Τεχνητού Νεφρού των δύο νοσοκομείων. Οι ανάγκες που καλύπτουν οι δύο ΜΤΝ είναι πολλές και μεγάλες και είναι αυτονόητη η υποχρέωση παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους αιμοκαθαρόμενους συμπολίτες μας.

Είναι απολύτως ευχάριστο το γεγονός ότι το Ίδρυμα ΙΣ Λάτση επέλεξε τα δύο νοσοκομεία της περιοχής μας προκειμένου να χρηματοδοτήσει της αντικατάσταση του εξοπλισμού των ΜΤΝ. Με ευθύνη ανθρώπων των νοσοκομείων μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, υποβλήθηκαν άρτιοι φάκελοι, αναδείχθηκε η σκοπιμότητα και αναγκαιότητα της παρέμβασης και αυτό οδήγησε στην επιλογή των δύο νοσοκομείων μας μαζί με 7 ακόμη σε όλη τη χώρα.

Θα επανέλθουμε για τις λεπτομέρειες του ζητήματος».