Και φέτος… μονοσταυρία στο Wood Water Wild Festival-Το πρόγραμμα των δράσεων

Με «αυτοδυναμία» στις δράσεις, το μεγαλύτερο εναλλακτικό Φεστιβάλ της χώρας για 11η χρονιά έχει πρόγραμμα και σχέδιο για την... ανάπτυξη της διασκέδασης μικρών και μεγάλων στο υπέροχο περιβάλλον της Παλιάς Καβάλας

Το 11ο Wood Water Wild Festival ετοιμάζεται να υποδεχτεί και το καλοκαίρι του 2019 εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους επισκέπτες όχι μόνον από την Καβάλα, αλλά και από όλη την Ελλάδα, όπως έγινε και τις προηγούμενες χρονιές, με υποστηρικτές τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιάς Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. Το μεγαλύτερο εναλλακτικό Φεστιβάλ της Ελλάδας ξεκινάει το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 στο μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας.

Το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ περιλαμβάνει αναρρίχηση, εναέριο πέρασμα, τοξοβολία, χρωματοσφαίριση, νυχτερινή πεζοπορία, αφήγηση παραμυθιών, πεζοπορία στον Δρόμο του Νερού, ιππασία, γιόγκα στην φύση, προσανατολισμός, εργαστήρι ξυλογλυπτικής , πράσινο εργαστήρι, δενδροπερπατήματα. Επίσης, θεατρικό εργαστήρι, καθαρισμό μονοπατιού, ζωγραφική προσώπου για παιδιά, πρωινό με παραδοσιακές πίτες, υπαίθρια αγορά, τον 10ο αγώνας στον Δρόμο του Νερού, ποδηλατόβολτα στο βουνό, ελεύθερο ανταλλακτήριο βιβλίου, παρουσίαση λειτουργίας νερόμυλο και συναυλίες με τους Bonsai, Baildsa και Nightstalker.

«Η περιοχή της Παλιάς Καβάλας είναι ό,τι καλύτερο για όλους, μικρούς και μεγάλους. Από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσαμε αυτήν την εκδήλωση με ενθουσιασμό. Δεν είναι τυχαίο πως το συγκεκριμένο Φεστιβάλ έμεινε για τόσα χρόνια ζωντανό. Ελπίζουμε ότι και η νέα διοίκηση του δήμου Καβάλας θα το κρατήσει. Δεν πρέπει τέτοιες δραστηριότητες να πετάγονται στα σκουπίδια», σημείωσε η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα κατά τη συνέντευξη Τύπου η οποία δόθηκε την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 από το δημαρχείο της Καβάλας.

«Διατηρήσαμε το Φεστιβάλ μας στα δύσκολα όταν περάσαμε από τον δήμο Φιλίππων στον δήμο Καβάλας. Είναι μια γιορτή της φύσης που ξεκινήσαμε πριν από 11 χρόνια. Πήραμε τα μηνύματα από τον κόσμο που το εκτίμησε και το φτάσαμε ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμο Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου της Παλιάς Καβάλας, όπως επίσης και τους εθελοντές μας. Επίσης, ευχαριστώ προσωπικά τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα και την Αναστασία Ιωσηφίδου για τη στήριξή τους», επισήμανε ο Γιάννης Προμούσας εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου της Παλιάς Καβάλας.

«Περιμένουμε όλο τον κόσμο της Καβάλας, αλλά και της Περιφέρειας, καθώς και απ’ όλη την Ελλάδα να έρθουν στο Φεστιβάλ και να το στηρίξουν. Όσο πιο μεγάλη δύναμη έχει το Φεστιβάλ τόσο πιο δυναμική είναι και η προβολή της Καβάλας. Περιμένουμε λοιπόν από τον κόσμο να το αγκαλιάσει και να το ζήσει», σημείωσε η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου.

«Το Περιβαλλοντικό Μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας αποτελεί προορισμό για όλες τις οικογένειες. Το στοίχημα έχει πλέον κερδηθεί. Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο. Ελπίζουμε ο κόσμος να ανέβει και να γνωρίσει τη φύση», δήλωσε εκ της διοργάνωσης ο Ντίνος Θωμαδάκης.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ