Πτώση δέντρου στον οδικό άξονα Ελευθερούπολης-Καβάλας [φωτογραφίες]

Η κυκλοφορία διακόπηκε για λίγη ώρα μέχρι να απομακρυνθεί το δέντρο από τον δρόμο-Δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή υλικές ζημιές-Προσοχή σε όσους οδηγούν κατά τη διάρκεια επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Την πτώση ενός δέντρου προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι που συνόδευαν την καταιγίδα η οποία έπληξε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουνίου 2019 την Ελευθερούπολη του δήμου Παγγαίου.

Για την ακρίβεια πρόκειται για ένα τεράστιο κλαδί λεύκας το οποίο έσπασε και έπεσε στον δρόμο Ελευθερούπολης-Καβάλας, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγη ώρα η κυκλοφορία στο ύψος του Κλειστού Γυμναστηρίου Ελευθερούπολης μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.




Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευθερούπολης έσπευσε στο σημείο και έκοψε το πεσμένο κομμάτι του δέντρου προκειμένου να απομακρυνθεί τμηματικά. Λίγο μετά τις 19:15 ο δρόμος άνοιξε, ενώ από την πτώση δεν προκλήθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί.

Να σημειωθεί ότι όσο διαρκεί ο άστατος καιρός, ο οποίος προκαλεί κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά όσοι κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, στο βουνό ή κοντά σε ρέματα και ποτάμια.

*Φωτογραφίες: Χρήστος Μποσμπότης