Καβάλα: «Καραμπόλα» τριών οχημάτων στον Αμυγδαλεώνα [φωτογραφίες]

Σχεδόν «κλειστό» το ένα ρεύμα κυκλοφορίας του δρόμου για πάνω από μία ώρα - Η ουρά των οχημάτων ξεκινούσε από τον Άγιο Σίλα

Ηκυκλοφορία στον δρόμο του Αμυγδαλεώνα Καβάλας το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουνίου 2019 είχε κάτι από… Φεστιβάλ Φιλίππων. Οι ουρά των οχημάτων που ξεκινούσε από την κάθοδο του Αγίου Σίλα και τον Σταυρό έφτανε μέχρι την είσοδο του χωριού, όπως τις ημέρες όταν στο αρχαίο θέατρο πρόκειται να πραγματοποιηθεί κάποια παράσταση. Κι όμως, όλα οφείλονταν σε ένα τροχαίο ατύχημα.




Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 18:30 τρία οχήματα που κατευθύνονταν προς το χωριό συγκρούστηκαν μεταξύ τους [βλ. κεντρική φωτό], ευτυχώς δίχως να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός παρά μόνον υλικές ζημιές.

Συνέπεια του τροχαίου ατυχήματος και της «καραμπόλας» ήταν να δημιουργηθεί ένα μίνι κυκλοφοριακό «κομφούζιο» αφού το ρεύμα εισόδου στον Αμυγδαλεώνα είχε σχεδόν «παροπλιστεί».

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας Καβάλας καθώς και όχημα εταιρίας οδικής βοήθειας για να ρυμουλκύσει ένα από τα τρία εμπλεκόμενα οχήματα με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πάνω από μια ώρα μετά από το συμβάν.