7ο Καλοκαιρινό Γλέντι στα Ποταμούδια: Βούλιαξε από κόσμο η γειτονιά της Καβάλας [φωτογραφίες]

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία τόσο η συμμετοχή του κόσμου όσο και η επιτυχία των δράσεων κατά τη μεγάλη γιορτή την οποία διοργανώνει κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων

Το 7ο Καλοκαιρινό Γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμουδίων Καβάλας ανήκει πια στο παρελθόν, ωστόσο θα μείνει στην… ιστορία, καθώς ξεπέρασε κάθε προσδοκία τόσο η συμμετοχή του κόσμου όσο και η επιτυχία των δράσεων.

Πλήθος κόσμου από τα Ποταμούδια, αλλά και από όλη την Καβάλα πλημμύρισαν την πλατεία των Ποταμουδίων στο 11ο Δημοτικό Σχολείο, η οποία αποδείχθηκε μικρή για να τους χωρέσει.

Η διάθεση στα ύψη, η μουσική πανηγυρική, το κέφι ατελείωτο, ενώ δεν έλειψαν και οι καθιερωμένες φωτιές στο πλαίσιο του εθίμου του Κλήδονα.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και πιστεύει στη δυναμική του Συλλόγου, τους μικρούς και μεγάλους εθελοντές, τις επιχειρήσεις-πιστούς χορηγούς των εκδηλώσεών του, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Κωνσταντίνου, τους συλλόγους και τις τοπικές αρχές που περευρέθησαν, το μουσικό σχήμα «Τα παιδιά της παράδοσης», το 11ο Δημοτικό Σχολείο και τον δήμο Καβάλας.

Το ραντεβού ανανεώνεται για το 2020 με τον πήχη να έχει ανέβει ήδη πολύ ψηλά.