Πάλι παρουσίασε βλάβη το «δελφίνι» και απαγορεύτηκε ο απόπλους του!

«Εκτός» δρομολογίων για δεύτερη φορά μέσα στον Ιούνιο το ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι - Παρουσίαση και πάλι βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του

Δεν πέρασε ούτε μήνας από τότε που το υδροπτέρυγο («δελφίνι») ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι είχε παρουσιάσει βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του και είχε απαγορευτεί ο απόπλους του από τη Λιμενική Αρχή της περιοχής μας (διαβάστε σχετικά εδώ) και το ίδιο «έργο» παίχτηκε και πάλι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας, οι Λιμενικές Αρχές Θάσου και Καβάλας ενημερώθηκαν το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2019 από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι” Ν.Π. 12455, ότι κατά τη διαδικασία απόπλου, προκειμένου να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Θάσου για λιμένα Καβάλας, με τριάντα (30) επιβάτες, διαπιστώθηκε αδυναμία εκκίνησης της δεξιά κύριας μηχανής.




Από το Α΄ Λ/Τ Θάσου απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι” Ν.Π. 12455, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ το επιβατικό κοινό εξυπηρετείται με πλοία της πορθμειακής γραμμής.

Φωτογραφία αρχείου